Biomassa kachelmonteur

LAAT ONZE KLANTEN NIET IN DE KOU STAAN

Ben jij een gedreven vakman met een passie voor kalverhouderij? Heb je ervaring als kachelmonteur en ben je klaar voor de uitdagende rol waarin jouw werk van essentieel belang is voor onze boeren en kalveren? Dan zijn wij opzoek naar jou!


Als kachelmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van biomassakachels bij boeren. Je voert meerdere klussen per dag uit, waarbij ontzorgen en vakmanschap centraal staan. Om dit allemaal zelfstandig te kunnen uitvoeren, krijg je de beschikking over een eigen bus, gereedschap en telefoon.

Een uitdagende functie met verantwoordelijkheid


Als kachelmonteur sta je onze klanten bij en zorg je voor de beste service. Je krijgt hierin veel vrijheid om zelf de juiste oplossing te vinden en dit in de praktijk te brengen. Je waarborgt de duurzame werking van onze kachels, wat cruciaal is voor het op temperatuur houden van water in de waterboilers. Dit verwarmde water wordt gebruikt om melkpoeder voor kalveren te mengen, waardoor zij kunnen genieten van warme melk en zo gezond kunnen opgroeien. Als kachelmonteur heb je dus een uitdagende functie met verantwoordelijk.


Je bent breed inzetbaar, van onderhouds- tot reparatiewerkzaamheden. Daarnaast onderhoud jij de contacten met klanten en bouw je sterke relaties op. Je bent een vakman die op de hoogte is van de nieuwste technologieën, maar je bent ook bereid om bij te leren. Die mogelijkheid krijg je in ons bedrijf.


Dit bieden wij:


  • Een uitdagende en afwisselende functie
  • Een hecht team van professionals, met passie voor het vak
  • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Eigen bus, gereedschap en telefoonJouw profiel:


  • Je beschikt over technisch inzicht en op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling
  • Je bent flexibel en zelfstandig, met een proactieve houding
  • Ervaring in het onderhouden en repareren van biomassakachels is een préBen jij de kachelmonteur die de kalverhouderij een warm hart toedraagt? En loop jij al warm voor deze functie? Laat onze boeren en kalveren niet in de kou staan en solliciteer nu!​​​​​​​